De ce sa alegi Laguna Studio

      Comments Off on De ce sa alegi Laguna Studio

Laguna Studio este un brand care s-a afirmat puternic  pe piata romaneasca de videochat,  datorat experientei mari a actionarilor si a modului profesionist in care este organizata activitatea: de la prezenta unui architect pentru amenajarea camerelor pana la prezenta unui trainer profesionist care sa consilieze modelele (ca si o parere personala, cred ca orice model care este la inceputul activitatii s-ar simti bine in prezenta unei persoane care ii poate oferi din experienta sa in domeniu , in special acele mici trucuri pe care nu le poate invata din manuale), de la prezenta unui profesionist care sa asigure un make up de buna calitate pana la prezenta unui hair stilist. Totul este combinat cu experienta actionarilor dobandita in urma unor participari la evenimentele si simpozioanele internationale, si cu un mobilier ultramodern (asa cum se poate observa din poze)  si echipamente de top (ma refer la monitoare ultraplate, calculatoare performante, camera web ultrahd, sisteme de lumini personalizate, internet de mare viteza). In plus,  se asigura accesoriile si tinutele caracteristice, sedinte foto profesionale, si in anumite situatii putem oferi si transport gratuit, locuinta de serviciu pentru persoanele nerezidente in Bucuresti. Si  cred ca aceste avantaje nu le ofera prea multi angajatori.

Poate va intrebati de ce ati alege videochatul. Mai intai, trebuie sa stiti ca videochatul este un mod de socializare online, in fata camerei. Cred ca toata lumea a facut acest lucru in ultimul timp – si tu ai folosit convorbirile online in fata webcamului pe whatsupp si skype, deci esti familiarizata cu acest tip de activitate. Numai ca aici esti si platita pentru a face acest lucru, si cred ca déjà ti-am captat atentia cu acest lucru. In plus, videochatul este ca oricare alt job: vei avea o locatie ultramoderna  unde sa iti poti desfasura activitatea, un program, drepturi si obligatii, si un salariu.

Hai sa detaliem putin:

Locatia noastra este o vila cocheta situata in apropierea statiei de metrou Grivita, intr-o zona boema a orasului (zona Domenii).  La parter este receptia si bucataria, si la etajul unu si doi sunt camerele unde se desfasoara activitatea. Nu intru in detalii despre amenajarea camerelor, dar te asigur ca sunt WOW! Este suficient sa iti spun ca fiecare camera are cel putin trei puncte diferite de lucru, ca temele sunt inspirate de designeri de specialitate, imbinand fastuosul cu o ambianta relaxata

Programul este flexibil, il poti aranja asa dupa cum iti doresti. Se lucreaza in trei ture, (6.00 – 14.00, 14.00 – 22.00 si 22.00 – 6.00). Asadar, vei lucra 5 zile pe saptamana, 8 ore pe zi,  Destul de rar gasesti domenii in care sa iti aranjezi singura programul, asa ca acest program flexibil este un mare avantaj oferit de acest domeniu. Ca si sfat: pentru a iti atinge obiectivele financiare ai nevoie de 5 ture de cate 8 ore pe saptamana

Drepturi si obligatii

Referitor la salariu, probabil ca ai auzit foarte multe variante din diferite surse. Tot ce pot sa iti spun este ca sumele castigate de un model nu sunt  fixe niciodata, si depind de mai multi factori. Evident, la inceput vei castiga mai putin, dar odata cu trecerea timpului si acumularea experientei, sumele vor deveni din ce in ce mai mari. Importante sunt insa ambitia si perseverenta. Ca si model incepator, poti castiga intre 500 – 1500 euro pe luna, dar odata ce ai castigat experienta poti castiga intre 1500 – 3000 euro pe luna, iar dupa o perioada mai lunga de lucru, cerul este limita . Si acum sa iti spun si cum vei reusi cu siguranta sa ajungi la aceste castiguri:

trebuie sa intri pe camera cat mai bine aranjata.

De asemenea, trebuie sa intri cat mai bine dispusa si mai amabila pe camera. Clientii premiaza intotdeauna suplimentar o persoana vesela, care sa induca o stare pozitiva, si care sa fie o cat mai buna ascultatoare (multi dintre clienti au nevoie in primul rand de confidenti).

Numarul de ore petrecute online asigura modelelor cresterea exponential a veniturilor. Cu cat stai mai mult online, si reusesti sa iti fidelizezi clientii, cu atat mai mari vor fi sumele obtinute de tine.

Si ca ultim sfat (dar nu in ultimul rand): fii receptiva la sfaturile  echipei. Incasarile  foarte mari presupun rabdare (pentru fidelizarea clientilor), urcusuri si coborasuri, si reprezinta o munca de echipa: a ta si a profesionistilor care te sustin. Intra in echipa noastra si te vei bucura de toate avantajele unui job flexibil la Laguna Studio! Mai multe detalii gasesti aici http://www.laguna-studio.ro/.